KATA-KATA HIKMAH

SABAR DAN USAHA ADALAH KEARAH KEJAYAAN

Jumaat, 28 Oktober 2011

MERDEKA
Ini sebahagian foto hari Merdeka yang kak anum paparkan pada hari itu. Perarakan di adakan di seberang perai Utara. Biru jadi pilihan ofis kak anum.Segak dak.

Lagak anak anaakcuba tengok kalau bergambar macam macam fesion lagak mereka . kalau sekali tengok memang keli hati. Ini seronok saja untuk kenangan. jangan marah ya girls.

UITM PUNCAK ALAM


Ini gambar di bilik anak kak anum semasa pendaftaran diPuncak Alam Selangor bersama anak teruna oi. selalu ini saja kita dapat melawat tempat mereka. Belajar la rajin wahai anak ku Nur Masturah supaya senang di ari tua.

Baju Raya

cuba tengok bunga ribbon dijait dengan manikmanik wow cantiknya betul tak, kak anum naik gila hingga ambil foto. ini sebahagian saja. Baju ini di pakai oleh anak saudara kak anum semasa hari raya lepas.

korsage untuk Forum Perdana


Bunga ini untuk Ahli Jawatankuasa Biro Ugama yang mengendali Forum Perdana untuk Seberang Perai Selatan. Ribbon ini boleh masuk majlis kalau direka .Nampak cantik jika dua tiga kali pandang. sambutan untuk forum perdana untuk kali ini sungguh ramai mungkin penceramah yang kami undang adalah diantara yang disukai. sorry nama penceramah agak kelupaan...hihi
Related Posts with Thumbnails
 
design by Grumpy Cow Graphics | Distributed by Deluxe Templates